O nama

Poštovani,
Firma Elektroservis Kompresor alati počela je da se bavi popravkom ručnog i električnog alata još 2003 godine. Tokom godina rada,stečenog iskustva i poverenja, postajemo ovlašćeni distributer i servis HITACHI alata za teritoriju Srbije.Kao iskusni poznavaoci alata i tržišta a i da bismo izašli u susret kupcima ,pored servisa otvaramo i prodavnicu za prodaju alata i pribora proizvođača Hitachi,Makita,Bosch,Skil tako da sada sve informacije možete dobiti na jednom mestu. Od mogućnosti biranja i razgledanja modela do potrebnih saveta oko održavanja istih. Na istom mestu možete kupiti ili naruciti rezervne delove svih vodecih proizvodaca profesionalnih alata (Hitachi,Makita,Bosch),kao i širok asortiman alata i pribora.U našoj ponudi nalazi se još i ručni alat proizvođača Wiha i Topex, brusni papiri Smirdex i Corunda, HTZ oprema Lacuna

Naše vrednosti

Naša misija je da omogućimo najviši kvalitet servisnih usluga po pristupačnim cenama i brzim rokom isporuke.

Naša vizija je povećanje broja servisa sa kojima sarađujemo, radi bolje pokrivenosti tržišta Hitachi rezervnim delovima.

Uporno radimo na poboljšanju informisanosti krajnjih kupaca o kvalitetu i benefitima proizvoda, čije brendove zastupamo.

Naši partneri

Naš put uspeha

OSNIVANJE PREDUZECA
Početak delatnosti se bazirao na servisu električnog ručnog alata svih proizvođača.
PREREGISTRACIJA PREDUZECA
Sužavamo svoju servisnu delatnost isključivo na proizvođače Bosch i Makita. Osnovnoj delatnosti dodajemo i prodaju alata.
KORAK NAPRED U NAŠEM POSLOVANJU
2013. godine postajemo ovlašćeni servis HITACHI alata za Srbiju
PRESELJENJE U NOVE POSLOVNE PROSTORIJE
Od 01.09.2017. nalazimo se na novoj adresi. Takođe, osim pristupačnije lokacije , svojim kupcima možemo ponuditi veći izbor alata i pribora na jednom mestu.

Main Menu