SERVIS ALATA

services

Alat u garantnom roku:

Za sve alate u garantnom roku važe aktuelni uslovi garancije. Vaš neispravan alat u garantnom roku možete direktno poslati u naš servis (brzom poštom AKS ). Ukoliko alat podleže garanciji troškovi transporta padaju na naš teret.

Uz alat je neophodno dostaviti: – Orginalni kupovni racun – Orginalni garantni list – Orginalni sertifikat ( sertifikat je potreban kako bi ste ostvarili garanciju od 3 godine. Krajnji rok za produžetak garancije je 28 dana od dana kupovine)

Alat koji nije u garantnom roku:

Nudimo Vam orginalne rezervne delove. Kako bi smo izbegli svaku moguću grešku i prvenstveno Vas informisali o ceni dela, omogućili smo laku pretragu i pronalaženje šifre dela.Na osnovu šifre jednostavno je u cenovniku videti koliko odredeni deo košta i eventualno isti poruciti. Potrebno je prvo da se registrujete na sajt,popunite obrazac i isti pošaljete.

Na Vaš upit odgovorićemo u najkraćem mogućem roku i dostaviti Vam ponudu. Dostavu vršimo brzom poštom na teritoriji cele Srbije.

services

Koncern MAKITA spada u najiskusnije i najrenomiranije proizvođače profesionalnog alata širom sveta. MAKITA se smatra najvećim svetskim proizvođečem alata sa akumulatorskim pogonom. Ukupan broj uređaja koji se proizvode širom sveta iznosi oko 10 miliona komada godišnje, dok asortiman mašina sadrži više od 1000 modela.

Proizvodnja sa zrelom tehnologijom

MAKITA proizvodi za globalno tržište. Naši proizvodni pogoni u Japanu, Kini, SAD, Velikoj Britaniji, Rumuniji, Brazilu i Nemačkoj vrše proizvodnju koristeći najnaprednije tehnologije i sprovodeći kontrolu kvaliteta. Istraživački centar u Nishinu i centar za dizajn u Tokiju, koji pripadaju kompaniji, sprovode značajne pripremene radnje za proizvodnju. MAKITA proizvodi se proizvode od pažljivo izabranih komponenti i  prodaju širom sveta. Kućišta i unutrašnje komponente se proizvode od visoko kvalitetnih materijala i nadilaze očekivanja i najzahtevnijih korisnika.

services

Profesionalni Bosch električni alat ispunjava najviše zahteve za kvalitetom. Zbog toga postoji i produženje garancije.

Za sve profesionalne plave električne i merne alate dobijate tri godine garancije – i to besplatno!

U tu svrhu morate samo putem interneta registrovati Vaš uređaj u roku od četiri nedelje nakon kupovine. Garancijski rok počinje sa datumom kupovine.

Isključeni su visokofrekventni alati, industrijski akumulatorski odvrtači i pneumatski alati, pribor isporučen zajedno sa uredajima, kao i akumulatori i punjači.

services

Imate problema sa postojecim baterijama?
Tražene baterije se više ne proizvode?
Želite proveru stanja postojeće baterije?
Potrebno Vam je formiranje baterija?
Želite nove orginalne baterije?

Ni-Cd Ni-Mh Li-Ion Ni-Cd Ni-Mh Li-Ion Ni-Cd Ni-Mh Li-Ion

Mi Vam pružamo mogućnost reparacije baterije (nove celije) u Vašem postojećem kucištu (Hitachi, Makita, Bosch, Dewalt, Black & Decker, Hilti, Einhell…) Nudimo Vam tri nivoa kvaliteta ćelija, adekvatno klasi Vašeg alata. Shodno tome stičete pravo na garanciju do 12 meseci. Možda ste više ljubitelj novih baterija i ne želite da rizikujete sa jeftinim kopijama novih baterija? U tom slučaju nudimo Vam veliki izbor novih-orginalnih baterija za Hitachi,Bosch i Makita alate. Dužinu garancije i uslove na nove baterije propisuje isključivo proizvođač.

Za pristup dijagramima neophodno je nakon klika na link za odredivanje šifre dela uneti korisničko ime (username) i šifru (password)

KORISNICKO IME-  koki

ŠIFRA-   powertools

– LINK ZA ODREÐIVANJE ŠIFRE DELA

X
preloader